Åpningstider

Åpningstider

Kathy’s Island Retreat er åpent hele året, og ligger på et stille og fredelig sted med tilgang til flotte strender og fantastiske turområder. Vi tilbyr fine og lyse rom og og har en restaurant som lager deilig vegetariske måltider. Turistsesongen starter rundt 20. april og varer til slutten av oktober, så er du interessert i å besøke oss, så ta en titt på hva de forskjellige månedene tilbyr:

April – Dette er måneden våren våkner til liv, slettene er fulle av blomster i alle farger og øya er på sitt grønneste. Hva med å tilbringe påsken på Kathy’s Island Retreat?

Mai – Sommeren nærmer seg, vi har fine temperaturer i luften, men trenger en tynn jakke for kveldene. Dette er en flott måned for fjellturer!

Juni – Sommeren er her, og tilbyr strålende sol – vi elsker denne måneden! Vi er godt beskyttet under taket på yoga terrassen og i trærne du finner mange herlige hengekøyer. Ikke glem solkrem.

Juli – midten av sommeren. Gradestokken går oppover, men det gjør ingenting, for den friske vinden holder temperaturene på en komfortabelt nivå. Strendene er populære, og det er også retreater innen yoga, meditasjon og healing.

August – Den travleste måneden i året for de greske øyene. Det samme gjelder Karpathos. Derimot så er det ingenting som påvirker freden og roen du finner hos oss. Havet tilbyr deilige badetemperaturer!

September – En herlig måned å besøke Karpathos. Livet er roligere og lokalbefolkningen begynner å få mer tid igjen. Dette er også tiden når solen går ned rett foran retreatet. Magisk!

Oktober –Fortsatt en deilig og varm måned for soling og bading. Turgåing er perfekt på denne tiden. Det meste av måneden tilbyr utrolig vakre og solfylte dager!

November – Det er tid for olivenhøsting og for å tilbringe tid med familie og venner etter en travel sommer. Fortsatt deilige svømmetemperaturer i havet!

Desember – Hva med å organisere et spirituellt juleretreat med meditasjon, yoga og deilig gresk julemat? Denne gangen derimot, gjør vi det innendørs!